revisionschefen

Har du problemer med
tvangsopløsning?

Med vores kyndige revisorer kan du hurtigt få hjælp til genoptagelse af dit selskab. 

 Få nem og effektiv hjælp, så du trygt kan komme videre med din virksomhed.

Genoptagelse af
selskab

Genoptagelse af selskab under tvangsopløsning

Fra 7.495 kr

Kan dit selskab genoptages, hvis det er sendt til tvangsopløsning?

I langt de fleste tilfælde er det muligt at anmode om genoptagelse af dit selskab, hvis det er sendt til tvangsopløsning. Det betyder, at den daglige drift kan fortsætte frem for, at virksomheden bliver tvunget til at lukke.

Vores revisorer har stor erfaring med hele processen.

Book din uforpligtende samtale i dag.

0 +
Indberettede årsregnskaber
0 +
Tilfredse kunder
0 +
Opkald besvaret de seneste 14 dage

Er din virksomhed sendt til tvangsopløsning? - så har du 3 måneder til at genoptage driften af virksomheden. Få kyndig hjælp af vores revisorer

Normalt sættes et selskab til tvangsopløsning, hvis selskabet har glemt at fremlægge årsregnskab, ikke har registreret de reelle ejere eller eksempelvis ikke har den direktion, der er angivet i selskabets vedtægter. Uanset årsagen til at virksomheden er sendt til tvangsopløsning, kan dette være en yderst stressende situation for både virksomheden samt ejerne. Uanset årsagen, er det dog muligt at genoptage selskabet selv, hvis der er udnævnt en likvidator. Revisionschefen genoptager årligt +100 virksomheder. Kontakt os i dag og få din skræddersyede pakkeløsning.

Samtale

Før vi starter processen, er det essentielt for os, at du lærer os at kende samt forklarer de besværligheder, som din virksomhed oplever til os - i fuld fortrolighed. Under samtalen er vi meget opmærksomme på relevante oplysninger og situationer, der skal tages højde for.

Analyse

Efter vores samtale har vi indsigt i din virksomhed, og vi kan begynde at analysere os frem til en handlingsplan, der gør det muligt at genoptage din virksomhed. Alt efter hvor langt henne i processen tvangsopløsningen er, udarbejder vi en samlet dokumentpakke. Du skal ikke stresse over kontakten til myndighederne - vi foretager den fulde indberetning.

Eksekvering

Når din virksomhed er blevet genoptaget, vil du modtage en bekræftelse fra myndighederne. Herefter får du adgang til din virksomhedskommunikation til det offentlige og dine erhvervskonti igen. Vi står hos Revisionschefen til rådighed, så en fremtidig tvangsopløsning kan undgås.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Kontakt os nu og få hjælp til din virksomhed

Hos Revisionschefen har vi mere end 23 af danmarks bedste og dygtigste revisorer, bogholdere og konsulenter til at sikre, at du får den bedst mulige behandling af dine sager. Vi sparer dig for timer, som du kan bruge på det, du er god til.