revisionschefen

Har du brug for skatte-rådgivning?

Har du brug for skatterådgivning?

Med Revisionschefens store kendskabs til skattelovgivningen og skattesager kan vi med sikkerhed spare dig en del skattekroner. 

Kontakt os og få kompetent og kvalificeret hjælp af en af vores skatterådgivere.

Få en specialist tilknyttet med speciale i skat
- optimering, planlægning og sager

Skatterådgivningpakke (Klippekort)

7.995 kr

Hvorfor skatterådgivning?

For mange danske virksomheder er det at betale den rette skat ikke altid en let opgave. Hos Revisionschefen hjælper vi dig derfor med at betale den rigtige skat, så du og din virksomhed får de rette fradrag og dermed undgår skattesmæk. 

Vi tilbyder professionel skatterådgivning

Hos Revisionschefen hjælper vi dig med at betale den rigtige skat. Det skyldes netop, at mange danskere ikke bogfører korrekt, hvilket kan resultere i et for lille fradrag eller et skattesmæk ved et for højt fradrag. 

Vi hjælper dig derfor, så du netop kan undgå potentielle problemer, der går ud over dit firma. Hos Revisionschefen får du garanti på, at vores kyndige eksperter inden for skatterådgivning kan hjælpe dig. 

Alle vores registrerede revisorer har +8 års erfaring inden for branchen. Desuden har vi også et team af bogholdere, der har mere end 6 års erfaring der alle er specialiseret inden for branchen. 

Vi hjælper dig også med at forstå de fradrag, du er berettiget til, og sørger for at udnytte dem. Ved at samarbejde med os sikrer du dig, at du betaler den korrekte skat og udnytter alle de fradrag, du er berettiget til.

0 +
Indberettede årsregnskaber
0 +
Tilfredse kunder
0 +
Opkald besvaret de seneste 14 dage

Eksperter i dit regnskabsprogram

Kontakt os nu og få hjælp til din virksomhed

Hos Revisionschefen har vi mere end 23 af danmarks bedste og dygtigste revisorer, bogholdere og konsulenter til at sikre, at du får den bedst mulige behandling af dine sager. Vi sparer dig for timer, som du kan bruge på det, du er god til.