revisionschefen

Har du brug for hjælp til bogføring?

Kontakt os allerede nu og få kvalificeret og effektiv hjælp hos Revisionschefen. 

Få hjælp til din
bogføring

Iværksætteren

495 kr Pris, ex moms pr. mdr.

Vækstrejsen

695 kr Pris, ex moms pr. mdr.

Den etablerede

995 kr Pris, ex moms pr. mdr.

Hvad er bogføring?

Bogføring er den proces, hvor man klassificerer og opsummerer de finansielle transaktioner, herunder debit og kredit. Dette omfatter f.eks. identifikation, registrering og vedligeholdelse af regnskab – alt sammenfattet i løbende rapporter.

Ønsker du hjælp til bogføring kan du med fordel kontakte vores professionelle team, der vil rådgive dig. Alle vores bogholdere hos Revisionschefen har +8 års erfaring indenfor branchen. 

Hvorfor skal du have en bogholder?

Selvom du selv kan holde styr på din økonomi, er det altid en god idé at bruge en professionel revisor til at holde styr på dine regnskaber. For eksempel, hvis du har et varelager, er regnskab essentielt for at holde styr på alle køb og salg. Disse oplysninger er afgørende for skatteindberetning og din virksomheds succes.

Selv virksomheder med mange kontanter skal holde styr på, hvor det hele ryger hen. Dette er især vigtigt i restauranter og detailbutikker. En professionel revisor kan hjælpe dig med at kontrollere dit budget samt sørge for, at du ikke overforbruger.

Virksomheder, der er afhængige af lån eller investeringer, skal være ekstra omhyggelige med sin bogføring. Dette skyldes, at långivere vil se nøjagtige optegnelser over dine indtægter og udgifter. Derfor kan Revisionschefen hjælpe dig med at holde alting i orden, hvilket er med til at sikre dig, at du får den finansering, du har brug for. 

Du spørger sikkert, har alle virksomheder brug for en bogholder? – svaret er ja! Vores bogholdere hos Revisionschefen kan hjælpe enhver virksomhed med at holde orden og få styr på økonomien.

0 +
Indberettede årsregnskaber
0 +
Tilfredse kunder
0 +
Opkald besvaret de seneste 14 dage

Vores arbejdsproces

Sådan kan vi hjælpe dig med at bogføre din virksomhed

Bogføring er normalt det arbejde, som iværksættere og virksomhedsejere outsourcer først – og med god grund. Der frigives ofte meget arbejdstid, mens flere store besparelser kan skjules på grund af bogføringsfagets tekniske nuancer og regler.

Samtale

Sammen taler vi om din virksomheds nuværende bogholderi og de problemer, du står overfor. Vi er oprigtigt interesseret i din bogføring– jo bedre overblik, jo bedre kan vi overtage bogføringen.

Analyse

Med den rette forståelse kan vi analysere os frem til en optimering af dit bogholderi, og finde processer der med fordel kan automatiseres, så du sparer både tid og penge.

Eksekvering

Med Revisionschefen som bogholder vil du opleve mærkbare forbedringer både i tid og penge. Med vores ekspertise i din bogføring, vil du aldrig misse en deadline eller tidsfrist. Vi står nemlig også for indberetningerne.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Kontakt os nu og få hjælp til din virksomhed

Hos Revisionschefen har vi mere end 23 af danmarks bedste og dygtigste revisorer, bogholdere og konsulenter til at sikre, at du får den bedst mulige behandling af dine sager. Vi sparer dig for timer, som du kan bruge på det, du er god til.