revisionschefen

Skattefri
virksomheds-omdannelse

Skattefri
virksomhedsomdannelse

Med mange års erfaring inden for branchen kan vi hurtigt og effektivt hjælpe dig med skattefri virksomhedsomdannelse fra enkeltmandsvirksomhed til ApS.

Vi hjælper dig nemt, effektiv og hurtigt så du kan komme videre med din virksomhed. 

Få hjælp til
din skattefrie virksomheds-omdannelse

Få hjælp til
din skattefrie virksomhedsomdannelse

Skattefri
virksomhedsomdannelse

12.000 kr Pris, ex moms

Hvad er skattefri virksomhedsomdannelse?

Driver du til dagligt en enkeltmandsvirksomhed, så kan det være en god idé at lave en skattefri virksomhedsomdannelse.

Dette består i praksis af, at man indskyder værdien af sin enkeltmandsvirksomhed i et ApS og dermed udskyder beskatningen.

Udføres det forkert, kan man blive ramt af en skatteregning på 16%. Udføres det til gengæld korrekt, kan man undgå at videreføre den personlige hæftelse fra den gamle virksomhed til den nye samt den unødvendige beskatning på 16%.

Skattefri virksomhedsomdannelse er en kompleks proces. Overvejer du at foretage en skattefri virksomhedsomdannelse, er det derfor vigtigt at søge professionel rådgivning.

0 +
Indberettede årsregnskaber
0 +
Tilfredse kunder
0 +
Opkald besvaret de seneste 14 dage

Omdan din enkeltmandsvirksomhed til et ApS eller A/S - Helt uden at skulle betale skat af eventuelle fortjenester.

Driver du en enkeltmandsvirksomhed (EMV) eller et interessentselskab (I/S), kan du omdanne dit selskab til et ApS eller et A/S under virksomhedsomdannelsesloven. Dette er en attraktiv og effektiv løsning, som giver dig muligheden for at indskyde din gamle virksomheds værdier i det nye selskab – helt uden beskatning. Dette er en længerevarende og kompliceret proces, som vi hos Revisionschefen hjælper dig igennem. 

Samtale

Vores kvalificerede rådgivere starter med at få den rette indsigt i din virksomhed igennem en samtale med dig. Herefter vurderer vi, hvorvidt din virksomhed overholder betingelserne for skattefri virksomhedsomdannelse.

Analyse

Efter samtalen analyserer vi, om der er visse betingelser, der skal være opfyldt for at blive accepteret. Vi beregner også, hvordan vi bedst undgår beskatning med konverteringen og sikrer, at alle værdier overføres korrekt.

Eksekvering

Vi tilbyder en komplet pakkeløsning med komplet gennemgang af bogholderiet og balancen, opgørelse af skattepligtig indkomst, eventuelt hjælp til afskrivninger, en komplet revisorerklæring og sidst men ikke mindst står vi for indberetning til myndighederne.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Kontakt os nu og få hjælp til din virksomhed

Hos Revisionschefen har vi mere end 23 af danmarks bedste og dygtigste revisorer, bogholdere og konsulenter til at sikre, at du får den bedst mulige behandling af dine sager. Vi sparer dig for timer, som du kan bruge på det, du er god til.