revisionschefen

Skal du have hjælp til stiftelse af selskaber?
Nemt og hurtigt

Vi har hos Revisionschefen stor erfaring med stiftelse af selskaber.

Vi hjælper dig nemt, effektiv og hurtigt. 

Få hjælp til stiftelse af dit
ApS selskab

Selskabsstiftelse ApS

Fra 2.500 kr

Hvorfor er det uoverskueligt at oprette sin ApS virksomhed?

Med de mange strenge krav fra myndighederne er det blevet uoverskueligt og tidskrævende at oprette sin ApS virksomhed.

Med vores kyndige lovgivningskendskab samt direkte kontakt til de danske myndigheder kan vi hurtigt og effektivt starte din virksomhed uden nogen problemer. 

0 +
Indberettede årsregnskaber
0 +
Tilfredse kunder
0 +
Opkald besvaret de seneste 14 dage

Stift dit nye selskab uden problemer med Revisionschefen

At stifte et selskab er tidskrævende, derfor har du brug for Revisionschefen ved din side. Vi tager os af hele processen fra ansøgning til oprettelse. Vi udarbejder alt fra ejerbogen, vedtægterne og bekræftelsen af kapital og dokumentpakke – bestående af stiftelsesdokumentet. Samt sørger vi for indberetning til myndighederne.

Vi prioriterer hos Revisionschefen at minimere den tid, det tager at stifte et selskab, så du som virksomhedsejer kan fokusere på de vigtige opgaver. 

Samtale

Vi mener, at den bedste rådgivning kræver et ordentligt indblik i dine forventninger til din nye virksomhed. Derfor indleder en af ​​vores virksomhedskonsulenter en dialog med dig for at drøfte dine ønsker og kommer med forslag til eventuelle udfordringer.

Analyse

Med vores indsigt kan vi rådgive dig professionelt om valg af den rigtige virksomhedsform. Derudover kan vi også analysere vigtige tilføjelser til dine dokumenter, såsom stiftelsesdokumenter eller vedtægter, alt sammen for at få din virksomhed korrekt registreret.

Eksekvering

Du modtager en bekræftelse på, at dit nye selskab er stiftet. Derudover får du et grundigt overblik over alle dine virksomheds stamdokumenter. Sidst men ikke mindst står vi også klar til at rådgive din virksomhed om oprettelse af en virksomhedskonto eller påbegyndelse af bogføring.

Eksperter i dit regnskabsprogram

Kontakt os nu og få hjælp til din virksomhed

Hos Revisionschefen har vi mere end 23 af danmarks bedste og dygtigste revisorer, bogholdere og konsulenter til at sikre, at du får den bedst mulige behandling af dine sager. Vi sparer dig for timer, som du kan bruge på det, du er god til.